11 May 2013

Set Pantang Shaklee Serius TERBAIK!!!

Salam Sabtu...

Minggu ni memang sibuk sgt dgn kerja2 kt opis. Awal bulan memang susah skit nak update blog. Bila la nk Jadi WAHM...

Hari ni nak share testimoni customer sy yg baru saja bersalin masa PRU 13... Baby PRU 13 ni...


Tembam kan? Lahir normal seberat 3.6kg...

Ni testimoni yang kak emy share kt wall fb sy... Jom baca dulu..


Kak emy memang suke sgt dgn set pantang shaklee ni kan? Lepas bersalin je kak emy trus amik vitamin shaklee. memang vitamin shaklee boleh ambil selepas bersalin. Sepatutnya hari ke 4 berpantang, mesti rasa sengal2 badan, rasa letih, sakit bersalin pun kadang masih terasa lagi, tapi bagi kak emy X rasa macam dalam pantang. Wow!!! Hebat sangat penangan shaklee ni. Jalan pun laju je, sampaikan bersila pun x perasan. hehehe.. Susu? Susu kak emy sampai abis basah baju.. Mama kak emy pun perasan bersalin kali ni cergas je..


Betul kan? semua nya ade bukti, bkn sekadar cakap je..

kata kak emy lagi,


ni respon dari kak emy bile kwn2 nya tanye..


Memang best sangat set pantang / set bersalin shaklee ni... x sabar nak preggy lagi dan berpantang dengan vitamin2 shaklee.. ^_^

Kalo bersalin secara czer bagus ambil set pantang shaklee ni, luka cepat baik, badan segar je sepanjang berpantang.. Nanti saya share pengalaman upline saya yang bersalin secara czer.
Nanti kan ye..


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

♥ Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
♥  Email: azah150386@yahoo.com
♥ FB : Azah Ezat
♥ Fanpage: http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
♥ Pin BB : 2949585B
♥ COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA
Post a Comment