24 May 2013

Batuk dan lendir Hilang selepas seminggu consume MEALSHAKE

Hai... hari ni wesak day.. Semua keje gov cuti. Tapi saya bekerja. Nak buat macam mana kan. hehehe... 
Hari ni nak share testimoni anak Kak Syikin. Da lama nak buat entry ni. Asyik la tertangguh. Tapi hari ni nekad nak share cerita tentang sepupu suami saya. Kak syikin ade 3 org anak.. Ketiga - tiga anak kak Syikin ade asma atau lebih dikenali dengan nama semput. Kesian, kecik2 lagi da ade semput. 
Ammar, Iman & Quratul ain
Kak Syikin ada post gambar Quratul Ain kat fb. Gambar Quratul Ain sedang sedut gas. Masa tu kesian sangat tengok muka dia. Tak dapat bayangkan anak se kecil itu tiba2 kena asma.

Esok nya Kak Syikin post lagi pic Quratul Ain kena sedut gas lagi. sampai 2 kali kena sedut. Lendir banyak sangat dengan batuk + selsema lagi. Kesian sangat. Quratul da la sama baya Aqif. Dapat bayangkan perasaan Kak Syikin masa tu. 






Tiba2 terdetik di hati nak pm Kak Syikin. Niat saya bukan la nak jual produk semata - mata. Tapi ingin membantu. Alhamdulilah... Kak Syikin pun setuju nak try Mealshake. Saya berharap sangat Quratul cepat sembuh... Selepas seminggu Kak Syikin pm saya.



Seminggu je Quratul da dapat kesan yang baik. Lendir da tak de dan batuk pun da hilang. Ya Allah syukur sangat masa tu bila dapat respon yang positif dari Kak Syikin. 



Kak syikin pun kongsi khasiat Mealshake tu dengan angah, sebab anak angah pun ada semput. Dari baby da ade semput. Kesian kan kalau tengok baby lagi da ada semput. kalau kita tengok orang dewasa pun da rasa x selesa ini kan pula anak se kecil itu. Sama2 kita doakan supaya ketiga - tiga anak kak syikin dgn anak angah bebas dari masalah semput. 




Mealshake bukan sahaja untuk tambah selera makan anak, malah bagus untuk anak yang selalu di serang demam, selsema dan batuk. Mealshake berfungsi sebagai multivitamin. Untuk kuatkan antibody anak, memang sangat sesuai bagi mealshake ni. 

Jom bagi anak anda makanan tambahan dari Shaklee. Dapatkan konsultasi percuma dan harga yang sangat best dari saya. Guna kan id saya 867938 jika berada dekat dgn branch2 shaklee.


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
  Email: azah150386@yahoo.com
FB : Azah Ezat
Pin BB : 2949585B
COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA



Post a Comment