28 May 2013

Keputusan HB cantik selepas amalkan Vita-lea

Ada ibu preggy diluar sana Hb rendah ? tak tahu macam mana nak naik kan Hb masa preggy? Jom dapatkan Vita- lea shaklee dalam set kehamilan. Set kehamilan shaklee memang sangat lengkap. Tak perlu risau lagi jika tidak mengambil vitamin2 dari kk atau klinik swasta.

Bila masuk trimester ke 2, just tambah Omega guard sahaja. Sampai la trimester ke 3 pun amik ke lima - lima vitamin ni. Jimat sangat.  

Khasiat Omega guard utk ibu hamil

- Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
- Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
- Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi
- Mengawal kenaikan berat badan yang mencanak-canak naik


Nak share testimoni ibu preggy yang gembira selepas consume vitalea




Lega kan bila keputusan Hb da ok. Kalau tak,  bising nurse kan.. hehehe.. ni pun utk kebaikan ibu dan baby juga. Jom berikan  yang terbaik utk anak yang bakal lahir nanti..


Dapatkan vitamin shaklee dgn harga istimewa dan konsultasi percuma dari saya.


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


 Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
  Email: azah150386@yahoo.com
 FB : Azah Ezat
 Pin BB : 2949585B
♥ COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA



Post a Comment