27 Jul 2013

Cinch Shake Shaklee



Cinch Shake Shaklee mempunyai 3 perisa iaitu Coklat, Latte dan Vanilla. Cinch shake sangat enak dan berkhasiat memang sesuai diambil untuk orang yang sedang berdiet dan ingin turunkan berat badan.



Kelebihan Cinch Shake


  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan makanan
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO


  • Bagaimana untuk kita menurunkan berat badan dengan cinch shake?

    saya akan kongsi kan dengan anda semua di entry akan datang.. tunggu.............. ;)

    20 Jul 2013

    Herb-lax ~ Cepat habis?






    Herb lax Da habis kat branch seluruh malaysia?  Kenapa selalu cepat habis? 
    Orang yang da cuba pasti tahu kenapa HOT sgt produk shaklee yg ni.. 

    Nak beli tak? Nak cuba tak? Jom dapat kan sekarang dari saya... sebelum stok saya pun habis juga.. saya masih ada beberapa stok lagi.. cepat2... 


    ♥Fb : Azah Ezat
    ♥0176777153 / 0197557153
    ♥https://www.facebook.com/VitaminterbaikAnda

    Saya pengedar sah shaklee.. coD area muar, jasin, tangkak. Danny sy buat penghantaran 
    Di seluruh malaysia,  brunei dan indonesia.

    Dapatkan vitamin shaklee dgn harga ahli dari saya..

    17 Jul 2013

    Pengedar Shaklee Jasin

    Mencari pengedar berdekatan anda?

    Nama : Siti Norazah Bt A. Hamid
    FB : Azah Ezat
    IG : azah_shaklee
    Web site : www.bahagiamilikku.blogspot.com
    Fan Pages : Vitamin Terbaik Anda
    Call/sms/wHatSapp : 017-6777153

    Saya adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE JASIN, Melaka. Anda boleh terus datang ke rumah saya di JB 4068  TAMAN KELUBI DAMAI 11, 77000 JASIN atau boleh buat temujanji dan berjumpa di mana2. Call lebih awal ya, jadi boleh la saya setting masa. 
    Apa kelebihan beli dengan saya terus?

    Tiada caj penghantaran. Boleh dapat diskaun. Dan yang paling istimewa, TIPS exclusive akan diberikan khas untuk pelanggan2 saya sahaja. Saya bersedia menjawab segala pertanyaan anda.
    Jika ingin menjadi ahli dan menikmati harga ahli dan kelebihan yang lain, boleh terus daftar online dari saya. RM80 untuk seumur hidup. Tidak perlu renew setiap tahun. Sangat jimat dan berbaloi.
    Kelebihan menjadi ahli boleh klik ------> BONUS JADI AHLI.
    Sebarang pertanyaan tentang vitamin, set - set yang best, harga vitamin, cara makan vitamin, tips2 lain boleh terus call atau sms saya 017-6777153..
    Jom amalkan gaya hidup sihat bersama SHAKLEE...

    13 Jul 2013

    Produk Terbaru Shaklee ~ CoQHealth Plus


    Credit ummi ku sayang

    Produk shaklee terbaru ini telah dilancar kan pada 13 jun 2013 iaitu pada hari National Conference 2012/2013. Produk baru yang di namakan CoQHealth Plus ini khas untuk kesihatan jantung.
     
     
    Ini dia vitamin terbaru shaklee



      

     
     
    Cabaran dunia sekarang
     
    Penyakit kardiovaskular merupakan pembunuh nombor satu di kalangan rakyat Malaysia. Angka ni adalah 2 setengah kali ganda lebih tinggi berbanding kematian berpunca dari kanser (sumber: Pertubuhan Kebangsaan Jantung Malaysia). Manakala 37% kematian pulak berpunca daripada penyakit kardiovaskular seperti penyakit jantung & strok (sumber: Organisasi Kesihatan Dunia).
     
    Kebanyakan pakar kesihatan mencadangkan agar kita meningkatkan amalan gaya hidup harian dengan mengamalkan diet seimbang, ambil suplemen berkualiti (macam Shaklee), senaman yg teratur, tak merokok & memastikan berat badan ideal.
     
    Saya pun baru tau yang Coenzyme Q10 (CoQ10) merupakan salah satu suplemen kesihatan yg amat penting utk kesihatan jantung kita.
    
     

     
     
    Coenzyme Q10 Dan Kepentingannya
     
    * CoQ10 merupakan zat makanan larut lemak yg hadir semulajadi dan ditemui di setiap sel tubuh supaya ia berfungsi dengan baik. Namun, ia lebih banyak ditemui dalam organ2 yg bekerja lebih keras & memerlukan tenaga selular yg banyak seperti jantung, hati, buah pinggang & pankreas.
     
    * CoQ10 amat penting bagi jutaan sel tubuh menghasilkan tenaganya sendiri untuk kekal berfungsi. Sel2 tubuh membakar gula & lemak daripada makanan yg kita makan. Nutrien ini terurai dan ditukar kpd tenaga. Proses peruraian ni perlukan kehadiran CoQ10 sebagai pencetus tenaga.
     
    * Proses ni berulang beribu kali setiap saat utk membolehkan jantung kekal berdegup & membolehkan organ2 tubuh lain berfungsi membekalkan tenaga secara berterusan. TANPA Coq10, sel2 lain tak dapat menghasilkan tenaga & organ tubuh tak dapat berfungsi dgn baik bagi menyokong kehidupan.
      

     
     
    * CoQ10 telah ditunjukkan dapat membantu mengukuhkan otot2 jantung, menyokong keupayaan mengepam darah & memperbaiki peredaran darah ke seluruh tubuh.  
     
    * CoQ10 juga menyokong pertalian antara saluran darah yg menyumbang kpd paras tekanan darah sihat/normal.
     
    * CoQ10 bertindak sebagai satu antioksidan kuat dan membantu melindungi arteri bagi menangani masalah pengoksidaan Lipoprotin Berkepekatan Rendah (LDL) & memudahkan pengaliran darah - penting dlm membantu menyokong fungsi saluran darah termasuk pengaliran darah ke jantung.
     
     
    Keperluan Harian CoQ10 Dalam Diet Kita
     
    Biasanya kita hanya ambil kurang 10mg jumlah CoQ10 sehari seperti jadual kat bawah: 
     

     
     
     Memang tak cukup kalau nak diikutkan. Tambahan pulak, semakin meningkat umur kita, makin menurun keupayaan tubuh utk hasilkan CoQ10.
     
    Gambar bawah ni ialah daripada satu penyelidikan. Umur 20 tahun kita hasilkan paling tinggi tahap CoQ10 tapi menurun 20 tahun berikutnya. So, tengok kat situ pada usia 40 tahun jantung hanya berjaya hasilkan 68.2% drpd jumlah CoQ10 berbanding masa usia 20 tahun...   
     

     
     
    Faktor yg menurunkan lagi paras CoQ10 dlm badan kita:
    •  diet tak seimbang (memang susah nak dapat kita makan seimbang setiap hari kan?)
    • pendedahan terhadap radikal bebas
    • penggunaan ubat2 tertentu spt dadah utk mengurangkan kolestrol (maka ambillah Omega Guard Shaklee!)
     
     
    Inilah Penyelesaiannya!
     
    ** CoQHealth Plus **

     ~Ia mengandungi kesemua proprietary semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau dalam 1 kapsul bioketersediaan dgn system penyampaian minyak kacang soya utk penguraian maksimum dan penyerapan yg lebih baik ~
     
     
    Perbezaan Shaklee:
    • 1 kapsul CoQHealth Plus = 28mg CoQ10 = 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli!
    • CoQ10 + Vitamin E = mengukuhkan keupayaan antioksidan yg terdapat dalam Vitamin E. CoQ10 bantu kitar & jana semula Vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel2 tubuh.
    • Ekstrak Teh Hijau (mengandungi procyanidins) - menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah & jantung)
    • CoQ10 dari kaedah penapaian yis semulajadi - bahan mentahnya merupakan satu2nya CoQ10 semulajadi dari yis yg ditapai (sumber telah diuji dan diyakini ramai mempunyai kualiti tinggi dlm sumber bioketersediaan CoQ10.
    • Tanpa Gluten.

    CoQ10 ditunjukkan dapat:
    • menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
    • menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
    • Meningkatkan peredaran darah
    • Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 dalam darah
    Dos: 1 kapsul sehari selepas makan

    * Jauhi dari kanak-kanak. Ibu mengandung, menyusu bayi atau pengamal ubat tekanan darah tinggi perlu mendapatkan nasihat pakar sebelum menggunakannya.


    Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

    Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
      Email: azah150386@yahoo.com
    FB : Azah Ezat
    Pin BB : 2949585B
    COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA

    12 Jul 2013

    Gla Complex ~ 4bulan tak datang haid, kini kembali normal

    Ada masih yang tak tahu bulan ni offer ape? Jangan lepas kan peluang untuk dapatkan harga offer GLA COMPLEX. HANYA UNTUK BULAN JULAI 2013 SAHAJA.
    Harga yang sangat istimewa untuk bulan ini sahaja.
    Hari ni saya nak share pengalaman kawan saya sendiri yang telah mencuba GLA complex selama sebulan. Sebelum ni beliau pernah mengambil produk A****y..  tetapi ...................  Selepas mengamalkan GLA COMPLEX shaklee, ini hasil nya. Jom sama2 kita baca..



    Sebenarnye, kawan saya ni nak baby, da lama beliau usahakan. Mungkin belum sampai rezeki beliau. Di harap, dengan usaha ini, beliau cepat2 dapat baby.Mari kita sama2 doa kan.... Amin..


    Jom grab cepat GLA COMPLEX SHAKLEE ni. Jangan da abis stok baru nak tanya. Bulan lepas offer mealshake. Mealshake sampai sold out. Rugi kali x amik sekarang. 


    ♥017-6777153 /019-7557153
    ♥Email: azah150386@yahoo.com
    ♥FB : Azah Ezat
    ♥Fanpage:http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
    ♥Pin BB : 2949585B
    ♥COD : MUAR,TANGKAK,JASIN,MELAKA


     Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


    11 Jul 2013

    Nutriferon Shaklee~ AMAZING!!!


    Kali ni nak share testimoni kak Nurul Fakhriah Rahman yang ada masalah semput atau asma.
    Jom kita baca perkongsian beliau tentang nutriferon yang di katakan AMAZING dan MAGIC.



    Jom kita sama2 bertukar panadol kepada nutriferon yang semulajadi. Dapatkan harga terbaik dari saya.


     ♥017-6777153 /019-7557153
    ♥Email: azah150386@yahoo.com
    ♥FB : Azah Ezat
    ♥Fanpage:http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
    ♥Pin BB : 2949585B
    ♥COD : MUAR,TANGKAK,JASIN,MELAKA


     Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.









    10 Jul 2013

    Promo Julai 2013~ Gla Complex




    Jangan ketinggalan untuk dapat GLA COMPLEX dengan harga runtuh dari blog bahagiamilikku ini..

    Nak murah?
    Beli 6 percuma 1.. xde bajet nak beli 6? Beli 1 dengan harga rm++. Beli 2 lagi jimat rm+++. Beli 3 paling2 jimat. Exp pun lame lagi. Boleh simpan sampai tahun depan.

    Kenapa masih tunggu lagi vit c? Gla Complex  juga boleh mencantikan kulit. 1 kapsul macam2 khasiat kita boleh dapat.


    Mari kita baca kebaikan GLA COmplex Shaklee :

    · Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
    · Meningkatkan kesuburan.
    · Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
    · Membantu dalam menangani menopause.
    · Menguatkan kuku & rambut.
    · Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
    · Membantu menangani ekzema.
    · Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
    · Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
    · Menguatkn immuniti badan.
    · Mempelahankn process penuaan.
    · Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
    · Mengawal kencing manis· Mengawal kolesterol.
    · Bagus untuk saraf. 


    GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.

    Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. 

    Memang bestkan GLA Shaklee ni? Banyak kebaikannya. Jadi bagaimana? Anda mahu GLA atau tunggu dulu... Sampai bila mahu tunggu untuk memiliki GLA? Rugi... rugi...

    Bulan lepas offer mealshake,  belum hujung bulan mealshake da sold out...

    Nak bace testimoni, boleh baca di sini.

    ♥017-6777153 /019-7557153
    ♥Email: azah150386@yahoo.com
    ♥FB : Azah Ezat
    ♥Fanpage:http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
    ♥Pin BB : 2949585B
    ♥COD : MUAR,TANGKAK,JASIN,MELAKA
     






    Menu Bersahur ~ Set Triple Gem



    JOM BERSAHUR DENGAN SET TRIPLE GEM SHAKLEE


    Mengapa Mighty Triple Gem ini?

    Energizing Soy Protein (ESP) - Bantu kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan
    rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Malah, sumber protein yang baik juga akan bantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara.

    Performance Drink - Bantu mengelakkan dehidrasi, dan dalam masa yang sama mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula, Performance Drink bantu anda untuk menambah semula tenaga. Pasti anda akan kekal ceria sepanjang puasa jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan!

    Shaklee Meal Shakes - Multivitamin & multimineral, yang dilengkapi dengan sedikit protein & fiber. Sesuai bagi anda yang berasa sukar untuk menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan ini. Fiber membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik, serta membuatkan anda berasa kurang lapar lebih lama. 


    Alhamdulilah ... selesai bersahur utk hari pertama. Suami saya memang minum performance drink sahaja. Dia ingin kan kekal bertenaga sepanjang hari. 
    Saya memang mengamalkan set triple gem dari tahun lepas lagi sebab saya masih menyusukan Aqif. Saya perlu bertenaga sepanjang puasa kerana saya ibu yang bekerja. Dan saya juga nak kekal kan air dalam badan saya supaya susu badan saya maintain. 
    Nak beli set triple gem dengan harga ahli?
    Hubungi saya
    ♥017-6777153 /019-7557153
    ♥Email: azah150386@yahoo.com
    ♥FB : Azah Ezat
    ♥Fanpage:http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
    ♥Pin BB : 2949585B
    ♥COD : MUAR,TANGKAK,JASIN,MELAKA
     Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

    9 Jul 2013

    Pengedar shaklee Muar


    Khas untuk orang MUAR

    Hye orang2 MUAR.. Nak beli vitamin Shaklee dengan harga mampu milik? Tak perlu bayar postage.. free delivery. Boleh jumpe saya dimana-mana atau datang terus Ke rumah saya. Stok shaklee sentiasa ada di rumah.

    Saya akan bagi konsultasi percuma dan tips menyusu untuk Ibu2 menyusu. Saya akan pastikan customer2 saya berpuas hati dengan shaklee dan dapat kesan yang terbaik.

    Jika berminat, boleh buat temu janji dengan saya lebih awal. Jadi saya boleh setting masa. 
    Jika Berminat utk join saya berbisnes, sangat di alu-alukan.. Lebih - lebih lagi suri rumah. Ramai suri rumah sudah berjaya dalam shaklee. Makan untuk diri sendiri pun boleh dapat bonus. Mari kita amalkan gaya hidup sihat sambil menjana pendapatan.
    Alhamdulilah... stok saya di rumah sentiasa banyak sekarang.  Dulu stok saya banyak ni.



    SEKARANG sudah sebanyak ini... Jadi customer boleh datang bila2 saja ye untuk beli vitamin shaklee dengan saya. Memang saya bagi best price pada semua customer saya.






    017-6777153
    Email: azah150386@yahoo.com
    FB : Azah Ezat 
     IG : azah_shaklee
    COD : MUAR,TANGKAK,JASIN,MELAKA


     Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.