17 Oct 2014

Herb- lax Shaklee
Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semula jadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, burkhorn bark, licorice root, rubarb root, fennel dan culver's root. Sifartnya yg menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti terbukti kesuaiannya secara klinikal utk digunakan oleh tubuh kita utk jangka masa panjang.


Kebaikan Herb-lax

  • Membantu masalah sembelit
  • Pembersihan najis yg tersekat
  • Mengempiskan perut
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yg tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh.
  • Tindakan pembersihannya yg lembut boleh mengambalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus.
  • Membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Formulasi yg dipaten : Anise seeds
Merangsang pengeluaran jus gastrik utk membantu proses pencernaan.
Blue malva flower 
Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.


 Buckhorn bark
Melembutkan najis utk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan pada usus.
Culver's root
Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma


 Fennel seeds
Mengeluarkan toksin yg terkumpul akibat lebihan makanan dan pemgambilan alkohol. Membantu pencernaan dan berkesan utk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
Licorice root
Membantu proses detoksifikasi.


Rhubarb root
Herba yg banyak digunakan dlm perubatan cina utk digunakan sebagai antibiotik.


Senna leaves
Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pada usus dan perut. Percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemakAlfalfa leaves
Membersihkan usus, darah dan hati.

Perhatian !!!
Mereka yg mempunyai sistem penghadaman yg lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala di bawah kondisi normal, Herb-Lax berkesan dlm tempoh 8-12jam selepas pengambilan.

" Tidak boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu dalam pantang dan  pesakit SLE. Ibu menyusu boleh mengambilnya tetapi ada cara pengambilannya. " 

Untuk mendapatkan produk ini boleh terus hubungi saya... Dapatkan cara terbaik pengambilan produk ini dari saya..COD / self pick up : muar, jasin, tangkak, merlimau, merlimau, melaka, mydin jasin, selandar, kemendor, rim, kesang pajak, sri kesang, tanjung agas, tanjung gading, pt bunga...

Penghantaran seluruh malaysia, Brunei, Indonesia melalui poslaju..
Post a Comment