18 Jun 2013

ESP strawberry. .. SEDAP!!!

Salam semua...


Ada yang cakap esp x sedap? Sebenarnya kalau minum macam tu  je plain je rasanya. Cuba try pelbagai kan.. Resepi byk Azah letak kt sini.


Hari ni nak share resepi ESP + strawberry dutch lady...






Bahan - bahan
1. 1 sudu ESP
2. 200ml strawberry dutch lady
3. Air masak sejuk 200ml (ikut suka nak cair atau pekat).. nak cair lebih kan lagi air sejuk.
4. Shaker (guna shaker sbb lebih senang nak larut kn esp)

Cara - cara..



Masuk kan air strawberry Dutch lady dalam shaker...



Masukkan 1 sudu besar ESP...


Tuangkan air masak ke dalam shaker...
Kemudian shake sampai esp larut dan sebati.
SIAP!!!



Senangkan? Nak sedap lagi tambah ais krim.. lagi sedap.. 



Selamat mencuba...




Post a Comment