5 Nov 2012

Set Bersalin Shaklee ~ Memang Terbaekkkk!


kredit to kak Jannatul Fadilah

Kali ni kongsi cerita terbaru daripada Eken, salah seorang pengguna Set Bersalin Shaklee (Set C) sejak dua jam selepas melahirkan bayinya.



"salam...anak ptama dlu ekin amik jamu utk set bsalin,tp xboleh makan lagi sebab anak ekin kene kuning...lepas kuning nye hilang seminggu lepas tu baru ekin blh makan rasa mcm rugi je sbb badan sakit2 masa jaga baby kt hospital,,,

mengandung anak kedua,ekin xmau dah amik jamu..so ekin amik vitamin SHAKLEE dari akak jannatul fadilah...ekin stat makan vitamin ni 2jam lepas bersalin...anak kedua ekin pun kene kuning tp ekin still makan vitamin sampai arini...kuningnye lagi lama dari abgnye. alhamdulilah bila makan vitamin ni susu sangat2 meriah so xde masalah nk susu kn dia..kuning pn turun pd hari ke16...bulan puasa haritu pn,susu xda drop..boleh puasa mcm biasa..
lepas makan vitamin ni ekin rasa lebih bertenaga. xde la asik nk tertido je maklomlah letih kan lepas bersalin, menjaga waktu mlm lagi..alhamdulillah..yg penting sembelit xjadi dah mcm bersalin kat abg nye..hehheee.."

-------------------------------

Alhamdulillah...saya ringkaskan di sini apa yg ekin kongsikan:

* gantikan jamu dgn Set Bersalin Shaklee
* boleh makan immediate sebaik je selepas bersalin
* boleh terus makan walaupun bayi kena kuning, malah membantu mempercepat baik pulih demam kuning bayi melalui pembuangan najis bayi (dibantu oleh pengambilan alfalfa)
* susu sangat2 meriah
* bulan puasa, susu tak drop malah boleh puasa walaupun sedang menyusukan anak lelaki
* badan rasa lebih bertenaga walaupun tak cukup tidur & letih lepas bersalin
* yang penting, tiada lagi sembelit :)

------------------------------

Perkembangan baby ekin:





Baru Lahir - 3.2kg
Sebulan - 4.5kg
2 bulan - 6.0kg
3 bulan - 7.0kg
4 bulan - 8.2kg
5 bulan - 8.7kg

Ekin & Akim masa baru lahir



Memang sangat tembam!



Tengoklah dia punya badan tu...WOWWW... sungguhhhh berketul2!!!



Penangan Susu Ibu bersama vitamin2 Shaklee!!!!Nak baby anda mcm baby Ekin jugak? Jom ambil Set Bersalin Shaklee dengan saya sekarang! Dapatkan konsultansi PERCUMA & TERBAIK drpd saya dengan setiap pembelian dari blog saya!







Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya


Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 @ 019-7557153
Email: azah150386@yahoo.com
FB : Azah Ezat
Pin BB : 2949585B


Serasi Bersama Shaklee Membawa Bahagia


Post a Comment