20 Feb 2014

Vitamin Tambah Berat Badan

Anda terlalu kurus? 
Ingin menambah berat badan?


Bagaimana kita nak tahu berat badan kita normal ke, kurang berat badan ke atau berlebihan berat badan? Jika anda nak tahu, boleh kira sekarang. Rujuk cara kira BMI ni...So BMI anda yang mane satu? Ideal tak? Kalau tak ideal ok jom cube set tambah berat badan dari shaklee ni...


Meal Shakes : Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.

Vita-Lea : Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


B-Complex : Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.


Nak tips tambah berat badan? Nanti saya akan share di entry lain ye...


BELI VITAMIN DENGAN HARGA AHLI? 
CONTACT SAYA YE!


 Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
  Email: azah150386@yahoo.com
 FB : Azah Ezat
♥ COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKAProduk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Post a Comment