12 Oct 2013

Aqif ~ Ambil darah di Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar

11 Oktober 2013
10.00 am - Pergi hospital berdua dengan Aqif untuk ambil darah. Papa kerja, so kami berdua sahaja. Lagi pun hujung bulan nanti nak kena ambil cuti lama untuk Aqif sunat. Mama awal2 da mintak cuti seminggu.. Cuti banyak lagi, so habis kan cuti sebelum WAHM :)
Cian Aqif, melaung2.. sebut mama mama... 2x kene cucuk, mula2 sebab darah tak keluar, lepas tu cucuk balik tmpt yg same sbb dekat situ banyak darah... hish... macam mana la nurse ni.. cian hero mama..
Lepas amik darah, terus bagi upah air dutch lady coklat.. selamat la Aqif nangis sekejap je. Kalau tak susah nak pujuk. Lepas settle, terus balik rumah.. Next apointment 17 oktober ni.. Jumpa pakar bius..
Saya pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia dan Brunei. Dapatkan konsultasi PERCUMA & TERBAIK dengan setiap pembelian dari saya.

Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 / 019-7557153
  Email: azah150386@yahoo.com
FB : Azah Ezat

Post a Comment