22 Mar 2013

Kulit Cantik Berseri!!! Percaya x?

Ok, hari ni excited sgt nak bagi testimoni ni. Ramai yang nak tengok. Dulu rajin upload pic sendiri kat FB, sekarang asyik upload pic Aqif Rizqi je. Pic mama dia da x ade.



Ha ni dia budak yang suka sgt ambik gambar. Pantang tunjuk camera handfon, da stanby senyum.

ok, ni nak tunjuk pic mama Aqif plak. Semua pic tunjuk dekat2 sebab nak tunjuk kulit ye, bukan tunjuk benda lain. hehehe... Nak beza kan dari mase bujang sampai sekarang...

Pic ni sebelum kenal Shaklee...
masa bujang


lepas kawin





masa preggy  ^_^




Selepas mengenal Shaklee.


masa Aqif 3 bulan
( da amik vitamin Shaklee)
Amik vitamin Shaklee dengan tujuan menyusukan Aqif sehingga 2 tahun.  Saya bekerja 8am -6pm . Balik keje nak uruskan anak, suami, rumah tangga. Saya nak badan sentiase bertenaga sebab saya akan bangun malam pam susu dan nyusukan Aqif. 



Terkini


Pic terkini selepas consume set 3m ( set penyusuan), Vit E dan Gla complex.
Dulu x berani nak try Vit e, tapi selepas mengamalkan, memang best. Kulit rasa lembut je. Lagi best bile sapu skit vit e kat muka. Kulit muka pun macam lain je. Ramai yang perasan kelainan kulit saya. Lebih2 lagi hubby saya. Siapa lagi yang nak puji kalau bukan suami sendiri kan. hehehe

Gla complex pun utk kulit sebenarnye, tapi tujuan ambik utk stabilkan hormon sebab lepas bersalin, period x teratur, tapi lepas consume Gla, period da teratur sekarang.

Dulu takut nak bagi testimoni sendiri, sebab takut orang x percaya. Saya lebih suka jumpe orang, biar tengok live baru puas hati kan. 

Ni komen dari rakan Fb saya sendiri setelah tengok saya secara live. ^_^










Nampak x perbezaan?


Apa tunggu lagi? Jom dapatkan vitamin Shaklee utk kecantikan semula jadi. Cantik diluar mahu pun di dalam.

Saya pengedar sah Shaklee anda. Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia dan Brunei. Dapatkan konsultasi PERCUMA & TERBAIK dengan setiap pembelian dari blog bahagiamilikku.




Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya



Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 @ 019-7557153

Email: azah150386@yahoo.com 

FB : Azah Ezat


Pin BB : 2949585B

COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA


Serasi Bersama Shaklee Membawa Bahagia










Post a Comment