20 Mar 2013

Collagen Powder Shaklee Terbaik

hye...

Hari ni nak kongsi kebaikan Collagen Powder Shaklee. Ramai  mencari kolagen untuk kulit cantik. Dan dipasaran pun da banyak produk kecantikan yang mengeluarkan kolagen. Bermacam2 perisa ada. Shaklee juga mengeluarkan kollagen.


Apa beza Collagen Shaklee dgn Collagen lain?


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, iaitu kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripadasisik ikan merah

Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja!Kebaikan KolagenTerdapat banyak testimonial unofficial daripada pengguna-pengguna kolagen ini. Namun ujian klinikal Shaklee menunjukkan bahawa 71% pengguna berasa tekstur kulit mereka lebih gebu selepas 
menggunakan selama 8 minggu berturut-turut.
JOM DAPATKAN SEKARANG!!! Best price hanya dari saya ...

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

Call/Sms/WhatsApp : 017-6777153 @ 019-7557153
Email: azah150386@yahoo.com
FB : Azah Ezat
Fanpage: http://facebook.com/VitaminterbaikAnda
Pin BB : 2949585B
COD : MUAR, TANGKAK, JASIN, MELAKA


Serasi Bersama Shaklee Membawa BahagiaPost a Comment