1 Mar 2017

Nutriwhite :Cara Guna Makeup Remover

Rutin malam favourite sebelum cuci muka dengan Gentle Deep Foaming Cleanser shaklee.

Makeup Remover ni bukan untuk yang pakai makeup je, fungsi dia boleh buang sel-sel kulit mati dan juga kurangkan whiteheads serta blackheads.
Siapa dah try ni confirm akan beli Set Nutriwhite yang lain-lain juga sebab memang serious best gilaaa tak tipu! 😍

Cara pakai :
• Pastikan tangan bersih dan kering, muka pun kena dalam keadaan kering.
• Kalau muka jenis oily, lap dengan tisu minyak dulu sebaiknya
• Ambil sikit makeup remover nih macam size duit 5 sen, gosok dan sental lembut ke seluruh wajah
• Daki-daki, kotoran dan sel kulit mati akan keluar perlahan-lahan
Hasilnya?
Kulit yang semakin licin, lembut dan bersih ❤️

Tak mahal pun, 1 tube ni harga baru RM101 tahan lebih 6 bulan penggunaan.
Memang inshaaAllah berpuas hati dengan hasilnya, yang jenis pakai make up lagi la wajib try!




azah
0176777153
trusted seller since 2013
Post a Comment