8 Mar 2017

MINYAK IKAN TERBAIK ~ Omega Guard Shaklee




sharing dari kawan fb : Hafiz sulaiman

MINYAK IKAN TERBAIK?
----------------------------------------
.
Siri Ulangkaji bagi yang ketinggalan post saya beberapa tahun lepas berkenaan macam mana nak cari minyak ikan terbaik.

.
Tengok LABEL.

Jumlah minyak ikan - minyak omega 3...
@ total fish oil tolak kandungan (EPA& DHA)

= Minyak FILLER
.

Anda akan dapat minyak filler atau minyak pengisi saja untuk penuhkan softgel tu.

Antara filler yang digunakan ialah minyak canola, minyak dari usus atau kepala ikan..

Contoh pemenang dalam jadual yang saya sertakan ialah minyak ikan Shaklee Omegaguard kerana:

1) jumlah minyak omega3 tertinggi
EPA(540mg)+DHA(360mg) = 900mg!

2) Jumlah minyak filler
Jumlah minyak 1000mg-900mg= 100mg sahaja

.
.
Anda ni nak beli minyak ikan omega3 minyak usus ikan? Nah, cuba royak kat ambe, dalam jadual ni brand mana yang tercorot..

.
.

Penafian: saya tak jual shaklee..sedara mara atau kawan saya pun takde yang jadi agen. Yang buat jadual dibawah lagi saya tak kenal hehe.. produk MLM tak semestinya tak bagus..Produk USANA pun boleh tahan..cuma tengok poket lah.. Shaklee omegaguard pun sy x mampu weh..saya pun lagi prefer minyak ikan kod atau minyak krill..nanti ada peluang saya cerita pula kegemaran saya ya.. kredit kepada blog motherbabycare.info atas jadual yang bagus.

Yang lagi bagus sudah tentu ikan berlemak... Terbaik rezeki dari Allah ;),l




Post a Comment