6 Nov 2016

Set Kurus Shaklee Selamat Dan BerkesanTERCARI-CARI SET SLIMMING YANG SELAMAT?

Hari ni  nak share tentang SET SLIMMING Shaklee yang kemungkinan besar, ramai yang tidak tahu, Shaklee punyai set SLIMMING. 

Ini adalah konsep mudah SET SLIMMING SHAKLEE dan antara produk yang highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 💃🏻

Ada 3 konsep yang berlaku dalam proses SLIMMING Shaklee, antaranya :

➡️ BAKAR 🔥 (OMEGA GUARD) Omega akan BURN semua lemak yang tidak perlu dalam badan kita terutama di bahagian lengan, perut, punggung dan peha. Ia membakar sehingga ke celah-celah tempat yang tersembunyi.

➡️ BUANG 💩 (HERBLAX / ALFALFA) akan membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh Omega Guard tadi. Selain tu, ianya mampu membantu kita untuk mencuci usus supaya proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar.
HERBALAX sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah sembelit dan melancarkan pembuangan air besar.

➡️ BINA 💪🏻 (CINCH / ESP) penting bagi kita untuk membina muscle supaya metabolism akan jadi tinggi dan dapat mengurangkan Inci badan kita yang lemaknya telah terbakar.

CINCH membantu mereka untuk kurangkan kesan gelebehan kulit dan membantu untuk dapatkan berat dan badan yang ideal.

Ini salah satu IKHTIAR untuk slimming dengan SIHAT & BERKESAN tanpa perlu berlapar 

Banyak testimoni Set Slimming yang di share di blog - blog... sekarang senang, google je... ok selamat mengoogle .. hehehePost a Comment