31 Oct 2016

Ramai Suka Pencuci Nutriwhite Shaklee




Apa fungsi Cleanser #Nutriwhite a.k.a Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite 😍


😍 kulit akan lebih bersih, licin, lembut, segar dan berseri sekata. Bila apply set Skincare Nutriwhite yang lain lebih mudah diserap dengan sempurna.
😍 menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa.
😍 kulit kurang berminyak.
 
😍 Liang pori rapat sebab kotoran celah pori disingkirkan.

Sangat bagus untuk yang ada masalah pori besar. Bila liang pori besar, kotoran pada wajah tak dapat di tanggalkan dengan sempurna dengan pencuci biasa. Sebab tu kita rasa kulit makin berminyak walaupun dah cuci.

Lagipun, pencuci Shaklee ni bebas dari sebarang kimia. Sebab tu dia takde bau langsung. ianya 100% terhasil dari sumber semulajadi.

Bahan-bahan dalam NW Cleanser Shaklee ni ialah 

  1.  Rumpai laut berfungsi membuang kotoran,sel-sel mati dan menegangkan kulit.
  2.  Alga hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.
  3.  Strawberi Begonia menyeragankan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon berbeza warna.
  4.  Melembut dan menyegarkan kulit. Sebab tu rasa segar walaupun hanya dengan 1 cucian je tau.

.
Sangat-sangat best..korang kena try sendiri 😊😊
.
0176777153
Post a Comment