24 Jul 2016

TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE

Bulan puasa confirm2 kurus kan... bulan raya???
hish mana boleh tahan tengok rendang, kek coklat, air bandung, kuih raya...mesti nak makan, kalau diet rugi la nikmat makan tu... hehehe...

Raya mesti berat naik banyak sangat, masa puasa turun nya sikit je...

Jadi bagi yang nak kurus semula tu, moh ler kite makan set slimming shaklee ni... Jangan tahan2 nafsu makan tu... lepas makan benda yang berlemak2, manis2, telan je OMEGA GUARD... EH sebelum tu, kalau nak pegi beraya tu, shake2 la dlu ESP tu minum supaya kita boleh kawal skit makan tu...

Malam sebelum tidur lebih lena sebab kekenyangan, telan la HERBLAX SHAKLEE tu.. Esok confirm, semua yang dimakan semalam keluar dengan jaya nya 😁😁😁... dengan lemak2 sekali ikut keluar sebab OMEGA GUARD MEMBAKAR LEMAK DAN MENYINGKIRKAN LEMAK....
tak nak cakap banyak lagi la... bace je testimoni ni...

Seminggu je 2kg... sebulan 4kg... 2bulan? 



aZaH
0176777153



Post a Comment