17 Apr 2015

Kehidupan Baru...

Bismillahirrahmannirahhim....


Assalammualaikum & salam sejahtera...

Last update blog ni bulan 10. harini da 17 april 2015... agak lama sangat menyepi... Macam2 nak share kat sini... tapi tak tahu nak start dari mana... hehehe

Last update blog 23 oktober 2014 - kandungan da masuk 30weeks... Busy dengan melayan kerenah Aqif yg macam2 ragam bila baby da dekat nak kluar... Busy dengan prepair barang baby dan barang nak ke hospital.

November - prepair barang nak balik kampung untuk menunggu hari di sana. macam2 barang nak bawak, sebab stay muar sampai habis pantang dari bln 12 - bln 2.. 3 bulan kt muar.. Barang Aqif je da banyak, belum lagi barang mama dia masa pantang, barang2 baby, barang papa dia lagi... 30hb je da balik muar sebab 1 disember aqif ada last cek up untuk kesihatan dia di Pakar kanak2 Hospital Muar.

Disember - 13.12.14  Aqif 3 tahun... 14hb Buat kenduri di Muar utk bezday Aqif dan kenduri doa selamat.. Tapi bezday boy demam, x nak potong cake.. cousin dia yg potong kan... belanje skit gambar mase kenduri :)

Rayyan senyum je

13hb sambut dgn family








Alhamdulilah majlis berjalan dgn lancar walaupun yg diraikan demam. Lega bila da lepas semuanya, tunggu baby pulak keluar... Hari yg dinantikan sgt mendebarkan SEBAB? Due date 3.1.15, nak sangat baby lahir New year 1.1.15... dan takut bersalin lebih awal pula 31.12.14.. Hari2 pujuk baby keluar new year :) tapi kalau nak kluar awal jgk Mama redha... Janji awak sihat... 30hb da rase sakit2... tapi x kuat sangat... pujuk je baby keluar lambat skit.. lagi 2 hari je nak new year... 31hb sakit juga, makin kuat, tapi still boleh tahan...

ok sambung cerita di lain entry, nanti panjang sgt entry ni... hehehe... tajuk da ade, tapi belum sempat menaip... SAAT KELAHIRAN YG DINANTIKAN...

Nak order shaklee? ready stok ye... saya pengedar Shaklee jasin, dan pengedar shaklee muar :)






Post a Comment